Cynthia

Door de Personal Training van Jenneken werd ik zowel fysiek als mentaal sterker!

Tot een halfjaar geleden was krachttraining in de fitness totaal niet mijn ding. Om fit te blijven koos ik altijd voor groepslessen. Tot ik last begon te krijgen van blessures en bijna niet meer naar de sportschool ging. De lessen gingen me te snel en ik kon het niveau niet meer bijhouden.

Ik wilde mijn sportabonnement niet opzeggen en ging op eigen houtje wat in de fitness uitproberen. Maar om heel eerlijk te zijn, vermeed ik de krachttoestellen en koos ik altijd voor de cardio apparaten. Ik baalde ervan dat ik niet het lef had om met de gewichten aan de gang te gaan.

Toen ik Jenneken een keer zag trainen, heb ik haar aangesproken en gevraagd of ik een serie proeflessen bij haar kon doen. En zo is het begonnen! 

Jenneken heeft me stapsgewijs laten wennen aan de fitness apparaten, waarbij ze mijn grenzen respecteerden.

Door Jenneken ben ik fitness leuk gaan vinden. Ik train nu zelf ook tussen de PT lessen in met een schema. Ik merk dat mijn lichaam sterker en slanker wordt en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.

Kortom, ik zit veel lekkerder in mijn vel en de blessures die ik had zijn zo goed als verdwenen.

Trainen onder begeleiding van Jenneken is ontzettend fijn, omdat ze oog heeft voor wat je kan ook al geloof je dat zelf nog niet. Ze daagt je uit zonder te pushen en ze is ontzettend creatief in het bedenken van nieuwe oefeningen, zodat de trainingen nooit saai zijn.

Ik kan je de lessen van Jenneken van harte aanraden als je:

  • nog twijfelt of Personal Training iets voor jou is.
  • in korte tijd resultaten wilt behalen.
  • aan je zelf wilt werken (zowel lichamelijk als mentaal).
  • blessures hebt. Jenneken kijkt en luistert goed en komt met alternatieven waar nodig.
  • krachttraining niet leuk vindt, maar het wel nodig hebt. Jenneken levert maatwerk, waardoor fitnessen leuk wordt.