Mariëlle

Na jaren groepslessen te hebben gedaan, was ik op zoek naar een andere impuls. Ik wilde graag wat sterker en stabieler worden maar had geen idee hoe dat aan te pakken. Omdat ik blessuregevoelig ben en ook train om blessurevrij te blijven, heb ik Jenneken benaderd. Ik kende haar al van m’n pilateslessen en wist dat zij heel veel expertise heeft in krachttraining, lichaamsbewustzijn en blessurepreventie.

Dat alles maakt ze helemaal waar. Jenneken is fantastisch! Ik ben met haar krachttrainingen gaan doen en ik vind het geweldig. Jenneken traint echt op maat. Ze kijkt goed naar hoe je beweegt, evalueert trainingen, luistert goed, stimuleert je voortdurend, maar remt ook waar nodig en stuurt voortdurend op techniek. Ik word alleen maar blijer, sterker, strakker, fitter, energieker en krijg heel vertrouwen in m’n lijf door te zien wat het allemaal kan. Het is zo stimulerend om progressie te zien. 

De trainingen zijn zwaar maar ook gezellig en zo de moeite waard. Ik kijk er iedere week weer naar uit. Ik zeg niet dat ik nooit meer blessures heb, dat hoort bij me. Maar ik kan wel doorsporten met blessures door de juiste begeleiding hierin. En nog sterker en fitter worden. 

Als je twijfelt over personal training iets voor je is, neem een proefles bij Jenneken. Je bent verkocht!

Kom ook in beweging!

Jenneken helpt je